FAQ

Q: Der er kunstnere hvor jeg ikke får nogle nyheder?

A: Vi forsøger efter bedste evne at koble nyheder og kunstnere. Nogle kunstnere har vi dog svært ved, hvis de har et meget almindeligt navn (såsom "Europe") eller har specielle tegn i navnet, men vi arbejder konstant på at gøre vores kobling så god som muligt. Du er altid velkommen til at fortælle os om mangler eller unøjagtigheder i vores feedback formular, så tager vi det med i arbejdet.

 

Q: Jeg får nyheder på mine kunstnere som i virkeligheden burde ligge på en anden med samme navn?

A: Vi arbejder konstant på at udrydde dette problem. Alle nyheder for kunstnere vi ved er "tvivlsomme" kigger vi igennem, og sikrer at de ligger rigtigt. Det betyder ikke at vi ikke overser nogen, så du må meget gerne skrive via vores 'feedback' formular. Tak !

 

Q: Der er en kunstner jeg ikke kan finde?

A: Vores kunstnerliste er baseret på verdens største musikdatabase, men det betyder ikke at den altid er helt up to date med nye kunstnere, så send os gerne et tip via vores Feedback formular, så ser vi på sagen. Du er naturligvis også meget velkommen til selv at oprette kunstneren direkte i Musicbrainz.org - så får vi det automatisk overført. Tak!